Technologie produkcji cukierniczej podręcznik część 2 Kaźmierczak Magdalena DOWNLOAD, Podręczniki, ...

[ Pobierz całość w formacie PDF ]
//--> Technologie produkcji cukierniczej podręcznik część 2Kaźmierczak Magdalena Jak ściągnąć Technologie produkcji cukierniczej podręcznik część 2? - INSTRUKCJA1. Kliknijtutaj2. Postępuj zgodnie ze wskazówkami.3. Ciesz się Technologie produkcji cukierniczej podręcznik część 2 na swoim komputerze:)Podręcznik przeznaczony dla uczniów i słuchaczy kształcących się w zawodzie ?cukiernik? w zasadniczychszkołach zawodowych i szkołach policealnych. Materiał pozwala uczniom i przyszłym pracownikomzakładów cukierniczych zdobyć aktualną wiedzę dotyczącą: ? tworzyw dekoracyjnych i zasad dekorowaniawyrobów gotowych; ? charakterystyki i technologii wytwarzania wyrobów cukierniczych, lodów iwyrobów ciastkarskich; ? dokumentacji rozliczeniowej w zakładzie cukierniczym; ? kierunków rozwojubranży cukierniczej. W książce uwzględniono także tradycyjne i nowoczesne rozwiązania technologiczneoraz obowiązujące przepisy prawne. Liczne ilustracje, fotografie, schematy poglądowe ułatwiajązrozumienie opisanych czynności oraz przebieg produkcji i poszczególnych procesów. Podręcznikopracowano zgodnie z aktualną podstawą programową i programem nauczania. Uwzględniono standardywymagań egzaminacyjnych potwierdzających kwalifikacje zawodowe dla zawodu ?cukiernik?. POBIERZ Technologie produkcji cukierniczej podręcznik część 2 TERAZ! [ Pobierz całość w formacie PDF ]

  • zanotowane.pl
  • doc.pisz.pl
  • pdf.pisz.pl
  • mariusz147.htw.pl
  •